Hjemmeværende rosabloggere!

Vi har hatt rødstrømpebevegelsen, kvinnegruppen Ottar og mange andre feminister her i Norge. De skal ha likestilling i landet. Har jobbet hardt og kjempet med nebb og klør for å få en jevn kurve av menn og kvinner. Sosialistisk venstre har også gått i bresjen for dette. Lik lønn og like vilkår.

Men har trenden begynt å snu? Nei sier nok du. Jeg sier ja! Hvorfor? Les under her:

Ser vi på blogg.no kan vi se en tendens der unge jenter/damer er en stor majoritet på nettstedet. Rosabloggerne av damer er i overflod flertall. Noen greier å livnære seg av bloggingen, men det er ett mindretall. Resten sitter hjemme og får penger av sin far til å kjøpe klær. Hver dag. Og jeg vil med hånden på hjerte si at de nok er på utkikk etter en rik mann som kan brødfø dem når de går inn i de voksenes rekker, da de fortsatt kan blogge om sine fine klær, de stusselige matrettene de har "laget" til sin mann ved å putte Fjordland i microen som de akkurat har lært å bruke av sin tjenestepike som går rundt i huset og tørker støv i sin lille uniform. Der mannen høvler over henne fordi kona ikke har tid til å tilfredsstille sin mann fordi hun blogger......

Jeg vil, med dette innlegget, si at Norge går tilbake til der vi var. Selv etter iherdig innsatts fra Ottar, rødstrømpene og Sv.

Stå på rosabloggere. La oss gå tilbake til "gamledager" der dere ikke har noe dere skulle ha sagt og meninger som ikke betyr en dritt. Gi oss mannsdominerte arbeidsplasser og sextrakkasering som blir børstet under teppene. Gi oss mannfolka tilbake der de går og drikker seg fulle når lønninga kommer.

Ser frem til om 10 år, for da er Norge seg selv igjen og damene er små høner som jatter med fordi rosabloggerne har ødelagt ett hardt opparbeidet ideal.

Takk

 7 kommentarer

Marte

20.mar.2012 kl.12:56

snakk om å slå alle under en kam..

Ida Christine

20.mar.2012 kl.13:04

hadde passet meg supert. så lenge jeg fant en veldig veldig veldig rik riking! ^^,

kongposedengale

20.mar.2012 kl.13:29

Ida Christine: Du skal ha for ærligheten.

kongposedengale

20.mar.2012 kl.13:31

Marte: "Ta alle under en kam" heter det. Og var det alt du hadde å si? Skal du først mene noe, så skriv hvorfor idet minste :)

Såndre

20.mar.2012 kl.15:36

Ikke for å kverulere altså, men skal vi være helt korrekte her så lyder uttrykket; "skjære alle over en kam". ;)

Når det er sagt så trur jeg du har et poeng, ja. Det virker jo ikke som likestilling er et spesielt viktig tema for rosabloggere flest. Men når DET er sagt, er jo ikke Norge det landet som trenger mer likestilling, mest. Da må vi vel ut i verden. Men folk får nå bare drive på som de vil.

Forresten; fett header-bilde.

kongposedengale

20.mar.2012 kl.17:35

Såndre: oooh busted. Jeg altså. Her driver jeg og tror jeg retter på andre kommentarer og så blir jeg rettet på selv..... ;)

Og takk :)

linda

22.mar.2012 kl.16:10

Gjelder ikke bare blogg.no men forsåvidt overalt.

Men jeg ser absolutt poenget ditt.

Skriv en ny kommentar

kongposedengale

kongposedengale

31, Kongsvinger

Jeg skriver det jeg vil, hva jeg vil og hva du ikke vil. Alt med en snev av humor, for de som skjønner det. Ikke Disney channel "humor", men humor. Jeg er ikke av de som skriver oppgulp hver dag. Det kan komme en gang i mellom. Det kan også komme flere innlegg på en dag. Det spørs hvor mye jeg har på hjerte. leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits